Slide Slide

Werken bij

“EDSN is de IT partner van de netbeheerders zorgt voor een optimale marktfacilitering voor de energietransitie. Dat maakt het werk zo interessant.”

Zoek je een nieuwe baan waar je energie van gaat stromen?

EDSN timmert hard aan de weg als data dienstverlener voor de energiesector. Op het snijpunt van energie, data, privacy en IT bouw je mee aan de energiesector van de toekomst. Wij zoeken nieuwe collega’s die zichzelf, onze organisatie én de energiesector verder willen ontwikkelen. We groeien over de volle breedte, zowel bij IT Operations, businessanalyse- en consultancytak als ondersteuning.

Als EDSN hebben we een bijzondere positie in de markt, omdat wij als de IT partner voor de netbeheerders datadiensten aanbieden voor de energiesector. We werken volgens de Agile werkwijze. Onze teams zijn divers qua opleiding, ervaring, drijfveren en ambities. Een mooie combinatie waar samenwerking key is. Elke dag werken we aan de energietransitie en verduurzaming van Nederland. Samen bouwen we aan de energiemarkt van de toekomst! Wil je met ons meebouwen? Bekijk dan onze vacatures.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

(15 min)

Voel jij je uitgedaagd tot onze missie ‘Wij laten de vrije energiemarkt beter functioneren, voor iedereen’? Ben jij een IT’er, architect of data specialist en benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek in een videocall! Maak vrijblijvend een afspraak voor een korte kennismaking.

Op de hoogte blijven van onze laatste vacatures? Volg ons dan op Linkedin of Twitter.

Onze collega’s vertellen je meer