André Kaan wordt per 1 mei COO bij EDSN

Per 1 mei verwelkomen wij André Kaan als nieuwe COO voor EDSN. We zijn verheugd André met zijn expertise en ervaring aan boord te hebben en samen met hem EDSN verder vorm te kunnen geven.

André heeft in zijn carrière o.a. gewerkt in de consultancy, bij ING en KPN en is daarna 13 jaar werkzaam geweest bij NS. Daar heeft hij als manager van IT Commercie met zijn team onder meer de digitalisering van het fysieke vervoersbewijs en de invoering van OV chipkaart en poorten gerealiseerd. Vanaf begin 2018 heeft André de afdeling IT Operatie van NS geleid. Het laatste jaar was hij als manager IT Concernstaven/Groep & Architectuur verantwoordelijk voor alle IT-verbeteringen in het Finance en HR domein en de generieke IT-platformen.

André: “Ik kijk terug op 13 boeiende en leerzame jaren bij de NS en ik ben toe aan een volgende stap. Vol energie kijk ik vooruit om samen met EDSN in een nieuw en boeiend avontuur te stappen. Ik verheug mij erop om toegevoegde waarde te leveren aan de energietransitie en met EDSN verder te bouwen aan de groei en professionalisering van de organisatie.”

Langs deze weg willen we André van harte welkom heten bij EDSN.

9 maart 2021