Arbeidsvoorwaarden

“EDSN en de energiemarkt die wij bedienen, zijn volop in ontwikkeling. Dit maakt het werken bij EDSN uitdagend en relevant. Wij geloven in de kracht van teamwork, geven talenten alle ruimte om te groeien en dat binnen een moderne en prettige omgeving met goede arbeidsvoorwaarden.”
– Denise Jansen, HR Manager EDSN

 

Een baan die er toe doet, leuke collega’s en uitdagingen in overvloed. Dat is wat EDSN jou te bieden heeft. Met onze arbeidsvoorwaarden en faciliteiten kun je het beste uit jezelf halen.

Blijven leren, in elke fase van je loopbaan

Een vakman of vakvrouw worden én blijven. Dat vinden we belangrijk bij EDSN. Daarom bieden we je een ruim opleidingsbudget en waardevolle opleidingsfaciliteiten. Of het nu gaat om opleidingen en cursussen of een interne ‘pizzasessie’ om te leren van elkaar; wij faciliteren dit graag zodat jij je kennis en vaardigheden up-to-date houdt.


Duidelijke arbeidsvoorwaarden, dus goed geregeld

EDSN kent geen cao, maar heeft eigen arbeidsvoorwaarden. Dit maakt ons wendbaar om in te spelen op de veranderende behoeftes en ons aan te passen aan de huidige wensen en tijd.

Vakantie

Hard werken en hard genieten! Bij een 40-urige werkweek, heb je bij EDSN 6 weken vakantie per jaar.

Duurzaam reizen

Uiteraard inspireren we onze medewerkers graag om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Wij stimuleren dat je bewust kiest hoe je naar je werk reist en bieden verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van je situatie kun je kiezen uit een reiskostenvergoeding, mobiliteitsbudget, een NS Businesscard en/of een leaseauto. Kies je vandaag voor het openbaar vervoer? Stap je liever op de fiets? Of besluit je om eens een dagje vanuit huis te werken? Dit kun je bij ons heel flexibel invullen.

 

Pensioenen en aanvullende verzekering

Toekomstgericht zijn we niet alleen maar wat betreft onze kijk op de energiesector. Ook jouw toekomst krijgt volle aandacht. Daarom betaalt EDSN 80% van je pensioenpremie. Naast je ouderdomspensioen is ook het nabestaandenpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld. Bovendien betalen we een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je.


Korting op verzekeringen

Als je gebruik maakt van ons collectieve zorgverzekeringscontract bij Zilveren Kruis Achmea, krijg je 10% korting op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering. Bij een aanvullende verzekering ontvang je bovendien een bruto tegemoetkoming van 240 euro. Over een ongevallen verzekering hoef je je niet druk te maken; EDSN heeft voor alle medewerkers een collectieve ongevallenverzekering afgesloten.

 

Werk en privé: de juiste balans

De plaats en tijd van werken kun je optimaal afstemmen met jouw collega’s. Op ons kantoor heb je een ruime keuze aan werkplekken om te ontmoeten, samenwerken of juist geconcentreerd (alleen) te werken.

Buiten kantoor heb je met onze digitale hulpmiddelen en goed ingerichte infrastructuur de mogelijkheid om waar en wanneer dat handig is, samen te werken met collega’s op afstand. Dankzij deze flexibiliteit kun jij het beste uit jezelf halen, beter samenwerken, meer werkplezier hebben en een goede balans tussen werk en privé houden.

Activiteiten

Er zijn meer dingen die ons energie geven dan het werk alleen. Het succes van de diverse activiteiten gedurende het hele jaar onderstreept dat. Ervaar het zelf tijdens onze zomer bbq, pub quiz, EDSN Office Games, kerstactiviteiten en andere mooie momenten.

 

Als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsalert.