Consultant Procesmanagement

Energie Data Services Nederland (EDSN) te Amersfoort zoekt per direct een doortastende

Consultant Procesmanagement

die graag conceptueel denkt, maar ook praktisch helpt om stappen te maken naar een professionele aanpak van procesvastlegging en procesbeheersing binnen EDSN.

Over de functie
Wat deze functie zo interessant maakt, is dat je een brede functie invulling kunt geven in een relatief kleine en snel groeiende organisatie in de interessante en grote wereld van de energietransitie.
Het team AOIC richt zich op assurance, audit, procesmanagement, risicomanagement en kwaliteitsmanagement. Vanwege de groei van de organisatie willen we het team van AOIC uitbreiden.

Als Consultant Procesmanagement geef je samen met collega’s in de operatie en met jouw naaste collega’s binnen het team AOIC vorm aan procesmanagement binnen EDSN. Denk hierbij aan de inrichting van verantwoordelijkheden, kaders, geautomatiseerde hulpmiddelen en PDCA cyclus. Tevens ondersteun je de groeiende organisatie door bestaande processen overzichtelijk en bijgewerkt te houden en procesuitwerkingen voor nieuwe processen te ontwikkelen. Dit gebeurt onder andere op basis van Lean methodes. Hierbij sta je soms ook in direct contact met de  netbeheerders.

Functie-eisen
– Minimaal HBO niveau.
– Je bent proactief en kunt zelfstandig en slagvaardig problemen oplossen.
– Ervaring met en visie op procesmanagement.
– Je bent analytisch sterk. Je vraagt goed door en weet boven tafel te krijgen waar het écht om gaat.
– Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden kun je nieuwe processen, die niet alleen binnen maar ook buiten onze organisatie vallen, vormgeven.
– Je bent gewend om zelfstandig te werken, maar je bent tegelijkertijd óók een teamspeler die zich soepel in de organisatie beweegt.
Kennis van ITIL processen is zeker welkom.

Over Energie Data Services Nederland (EDSN)
Werken bij EDSN, dat betekent werken in het hart van de energiesector. Een sector die volop in beweging is! Energie Data Services Nederland (EDSN) ontwikkelt -met de regionale netbeheerders, TenneT en GTS- een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur voor de energiemarkt van de toekomst. Zo geeft EDSN de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan. EDSN laat je energie stromen.

Wat bieden wij jou?
Naast een moderne werkomgeving pal tegenover station Amersfoort, bieden wij:
– Ruimte voor ontwikkeling in je eigen vakgebied én de energiesector;
– De mogelijkheid om in deze boeiende sector het verschil te maken;
– Veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer jij werkt
en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.
Meer informatie over werken bij EDSN, kun je vinden op https://www.edsn.nl/werkenbijedsn/

Interesse?
Heb je interesse in deze functie als Consultant Procesmanagement en ga je graag met ons in gesprek hierover? Stuur dan je CV met motivatie naar:
EDSN, ter attentie van Anne-Sophie Sangers, werkenbijedsn@edsn.nl