Hallo beheerder!

Bij EDSN hebben we een enorm portfolio aan services en applicaties die we speciaal voor onze klanten hebben ontwikkeld. Onze beheerders bouwen aan een optimale dienstverlening door het continu verbeteren van die applicaties en services. Wij zijn op zoek naar iemand die daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren; wij zoeken een nieuwe collega beheerder!

Wat doet een beheerder bij EDSN?

De beheerder heeft een divers takenpakket. Je ondersteunt in de applicaties en services die voor de klant ontwikkeld zijn. Van jou wordt verwacht dat je zelfstandig bent en je als echte ‘IT fanaat’ inzet. Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Bewaken van de continuïteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en beveiliging van de services door het uitvoeren van kwaliteitscontroles en onderhoud.
 • Onderhouden van contacten met de IT leverancier over de prestaties van de applicaties.
 • Ondersteunen van gebruikers bij het gebruik van de services en waar nodig verzorg je trainingen en instructies.
 • Ontvangen en registreren van storingen, vragen en wijzigingsverzoeken van klanten.
 • Beantwoorden van vragen conform procedures en richtlijnen. Je stelt hierbij de juiste prioriteiten.
 • Inventariseren en analyseren van de informatiebehoefte; actief signaleren van mogelijke verstoringen in de IT-dienstverlening, het peilen van de ervaringen en behoeften bij de klant en hieruit verbeterpunten destilleren en kenbaar maken.

Wie ben jij?

Een zelfstandig werkende collega waar het procesgericht werken en IT service management goed is ingebed. Dat is ook terug te zien in jouw cv en relevante opleidingen. Jij weet hoe het is om het beheer te voeren op een breed scala aan automatiseringssystemen.

Om de hoeveelheid en diversiteit van het werk goed te begrijpen heb je een hbo werk- en denkniveau richting Informatica. Je hebt relevante certificaten op IT service management gebied. Onze ervaring is dat minimaal 3 jaar werkervaring als beheerder vereist is om op dat vlak aan onze verwachtingen te voldoen.

Competenties die waardevol zijn voor onze succesvolle beheerders:

 • Coachen
 • Inzicht
 • Initiatief
 • Plannen en organiseren
 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Organisatiesensitiviteit

Waarom wil je bij ons werken?

Naast de inhoudelijke uitdaging hebben wij nog een hoop andere dingen te bieden, onder andere:

Jouw toekomst krijgt onze volle aandacht

EDSN betaalt 80% van jouw pensioenpremie. Naast je ouderdomspensioen is ook het nabestaandenpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld. Bovendien betalen we een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je.

Je kunt blijven leren

De specialist die jij bent blijven en dit verder ontwikkelen? Dit vinden wij belangrijk. Daarom bieden we een ruim opleidingsbudget van € 2.500 per jaar en waardevolle opleidingsfaciliteiten. Niet alleen opleidingen en cursussen worden gefaciliteerd, we hebben ook interne sessies waar je van elkaar kunt leren.

Veel mogelijkheden in het reizen

Afhankelijk van je situatie kun je kiezen uit een mobiliteitsbudget of NS Businesscard en leaseauto. Kies je vandaag voor het openbaar vervoer? Stap je liever op de fiets? Of besluit je om eens een dagje vanuit huis te werken? Dit kun je bij ons heel flexibel invullen. Wij stimuleren dat je bewust kiest hoe je naar werk reist om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Zes weken vakantie per jaar

Werk jij veertig uur per week bij EDSN? Dan bieden wij in totaal zes weken vakantie. Dat is twee weken meer dan wettelijk verplicht.

Salaris

Jouw salaris wordt, op basis van kennis en ervaring, ingeschaald tussen de €2871,- en €4304,- per maand.

Wie zijn wij?

Energie Data Services Nederland (EDSN) als spil in de informatievoorziening voor de energiemarkt. Eén waarheid, één proces en één bediening voor de sector. Wij zorgen voor een uniform, transparant en veilig beheer en ontsluiting van data. Dit voeren we uit volgens wet- en regelgeving en privacy- en securityregels.

Wij beheren, ontwikkelen en verbeteren onze applicaties en diensten voor een optimale facilitering van de energiemarkt. Voor onze opdrachtgevers, marktpartijen en hun eindklanten zorgen wij voor het beter laten functioneren van de vrije energiemarkt.

EDSN als dé digitale dienstverlener faciliteert een slimme, transparante en veilige energiemarkt. Wij bieden onze opdrachtgevers en partner de mogelijkheid om snel in te spelen op de veranderende energiemarkt met nieuwe behoeftes. Daar profiteert iedereen van. We bouwen samen aan de energiemarkt van de toekomst!

Onze collega’s vertellen je graag wat meer over EDSN:

Maak jezelf bekend!

Stuur je cv met motivatie naar werkenbijedsn@edsn.nl.
Heb je nog vragen over de functie? Neem contact met ons op via bovenstaand e-mailadres.

Deze vacature sluit op 15 augustus. Wil je solliciteren, maar lukt dit niet voor de sluitingsdatum? Stuur ons een mail naar bovenstaand e-mailadres.

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.
Acquisitie? Wij hebben al vaste partners voor hulp bij werving en selectie. Daar zijn we ook hartstikke tevreden mee 😉