Hallo ervaren legal counsel!

Hallo ervaren legal counsel!

De dienstverlening van EDSN bevindt zich in een complex landschap waarbij onderlinge relaties tussen klanten en opdrachtgevers goed juridisch geduid moeten worden. Daarnaast is privacywetgeving een enorm belangrijke factor om aan onze verplichtingen in de markt te kunnen voldoen. Deze onderwerpen vragen aandacht en accuratesse. Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren; wij zoeken een nieuwe, ervaren, collega legal counsel!

Wat doet een legal counsel bij EDSN?

De legal counsel heeft vanuit business support een divers takenpakket op het gebied van juridische advisering. Denk hierbij aan de volgende aandachtgebieden: ondernemings- en contractrecht, IT- en Privacyrecht, energierecht- en wetgeving.  Het geven van juridisch advies en ondersteuning aan de verschillende afdelingen van de organisatie en de directie en MT leden is tevens iets wat de legal counsel van nature doet bij EDSN.

Wie ben jij?

Een zelfstandig werkende collega die het vak van legal counseling goed verstaat. Dat is ook terug te zien in jouw cv en relevante opleidingen. Jij weet hoe het is om projectmatig te werken en wacht niet af tot anderen vertellen wat je moet doen OF beslissen; dat doe jij zelf en met vertrouwen. Jouw adviezen weet je helder en goed onderbouwd op te leveren.

Om de hoeveelheid en diversiteit van het werk goed te begrijpen heb je een wo werk- en denkniveau in de richting Nederlands recht met daarbij kennis van ondernemings- en contractenrecht, IT- en privacy recht, energierecht en aanbestedingsrecht. Een grote mate van aantoonbare zelfstandigheid en professionaliteit vinden we belangrijk. Onze ervaring is dat minimaal 4 tot 8 jaar werkervaring vereist is om op dit vlak aan onze verwachtingen te voldoen.

Competenties die waardevol zijn voor onze succesvolle legal counsel:

  • Oordeelsvorming
  • Integriteit
  • Vasthoudendheid
  • Overtuigingskracht
  • Initiatief

Waarom wil je bij ons werken?

Naast de inhoudelijke uitdaging hebben wij nog een hoop andere dingen te bieden, onder andere:

Jouw toekomst krijgt onze volle aandacht

EDSN betaalt 80% van jouw pensioenpremie. Naast je ouderdomspensioen is ook het nabestaandenpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld. Bovendien betalen we een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je.

Je kunt blijven leren

De specialist die jij bent blijven en dit zelfs verbeteren? Dit vinden wij belangrijk. Daarom bieden we een ruim opleidingsbudget van € 2.500 per jaar en waardevolle opleidingsfaciliteiten. Niet alleen opleidingen en cursussen worden gefaciliteerd, we hebben ook interne ‘pizzasessies’ waar je van elkaar kunt leren.

Veel mogelijkheden in het reizen

Afhankelijk van je situatie kun je kiezen uit een mobiliteitsbudget of NS Businesscard en leaseauto. Kies je vandaag voor het openbaar vervoer? Stap je liever op de fiets? Of besluit je om eens een dagje vanuit huis te werken? Dit kun je bij ons heel flexibel invullen. Wij stimuleren dat je bewust kiest hoe je naar werk reist om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Zes weken vakantie per jaar

Werk jij veertig uur per week bij EDSN? Dan bieden wij in totaal zes weken vakantie. Dat is twee weken meer dan wettelijk verplicht.

Salaris

Jouw salaris wordt, op basis van kennis en ervaring, ingeschaald ergens tussen de €3740,- en €5609,- per maand.

Wie zijn wij?

Energie Data Services Nederland (EDSN) als spil in de informatievoorziening voor de energiemarkt. Eén waarheid, één proces en één bediening voor de sector. Wij zorgen voor een uniform, transparant en veilig beheer en ontsluiting van data. Dit voeren we uit volgens wet- en regelgeving en privacy- en securityregels.

Wij beheren, ontwikkelen en verbeteren onze applicaties en diensten voor een optimale facilitering van de energiemarkt. Voor onze opdrachtgevers, marktpartijen en hun eindklanten zorgen wij voor het beter laten functioneren van de vrije energiemarkt.

EDSN als dé digitale dienstverlener faciliteert een slimme, transparante en veilige energiemarkt. Wij bieden onze opdrachtgevers en partner de mogelijkheid om snel in te spelen op de veranderende energiemarkt met nieuwe behoeftes. Daar profiteert iedereen van. We bouwen samen aan de energiemarkt van de toekomst!

Onze collega’s vertellen je graag wat meer over EDSN:

Maak jezelf bekend!

Stuur je cv met motivatie naar werkenbijedsn@edsn.nl ter attentie van HR.
Deze vacature sluit op 15 december. Wil je solliciteren, maar lukt dit niet voor de sluitingsdatum? Stuur ons een mail naar bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie? Wij hebben al vaste partners voor hulp bij werving en selectie. Daar zijn we ook hartstikke tevreden mee 😉