Hallo scrum master!

Agile werken is een groot goed. Bij EDSN omarmen we de Scaled Agile Framework (SAFe) wijze van werken. We hebben veel van onze processen Agile ingericht en onze scrum masters bouwen stevig aan ‘high performing teams’ door het continu verbeteren van de werkprocessen, de team performance en team dynamiek. De scrum master coacht het DevOps team en neemt belemmeringen voor het team weg om maximaal waarde te leveren. Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren; wij zoeken een nieuwe collega scrum master!

Wat doet een scrum master bij EDSN?

De scrum master heeft een divers takenpakket op het gebied van faciliteren en coachen van de teams daar waar het gaat om Scrum en Agile. Van jou wordt verwacht dat je zelfstandig en met een brede scope optreedt als een echte ‘Agilist’. De zaken waar je mee bezig bent zijn onder andere:

  • Identificeren en verhelpen van belemmeringen en stimuleren dat teams met focus hun werk kunnen doen.
  • Stimuleren van veranderingsinitiatieven die de effectiviteit en productiviteit van het team verhogen.
  • Voorbereiden, organiseren en faciliteren van Scrum events.
  • Faciliteren van de teamleden om de eigen vastgestelde doelen te halen.

Wie ben jij?

Een zelfstandig werkende collega waar het Agile gedachtengoed helemaal is ingebed. Dat is ook terug te zien in jouw cv en relevante opleidingen. Jij weet hoe het is om Agile te werken en wacht niet af tot anderen vertellen wat je moet doen OF beslissen; dat doe jij zelf en met vertrouwen. Jouw werkwijze is enthousiasmerend en doeltreffend.

Om de hoeveelheid en diversiteit van het werk goed te begrijpen heb je een hbo werk- en denkniveau. Je hebt relevante certificaten op het gebied van Scrum Agile aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van onder andere lean en KanBan. Naast vakkennis vinden we een grote mate van aantoonbare zelfstandigheid en professionaliteit enorm belangrijk. Onze ervaring is dat minimaal 2 jaar werkervaring als scrum master vereist is om op dat vlak aan onze verwachtingen te voldoen.

Competenties die waardevol zijn voor onze succesvolle scrum masters:

  • Inlevingsvermogen
  • Luisteren
  • Coachen
  • Plannen en organiseren
  • Initiatief

Waarom wil je bij ons werken?

Naast de inhoudelijke uitdaging hebben wij nog een hoop andere dingen te bieden, onder andere:

Jouw toekomst krijgt onze volle aandacht

EDSN betaalt 80% van jouw pensioenpremie. Naast je ouderdomspensioen is ook het nabestaandenpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld. Bovendien betalen we een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je.

Je kunt blijven leren

De specialist die jij bent blijven en dit verder ontwikkelen? Dit vinden wij belangrijk. Daarom bieden we een ruim opleidingsbudget van € 2.500 per jaar en waardevolle opleidingsfaciliteiten. Niet alleen opleidingen en cursussen worden gefaciliteerd, we hebben ook interne sessies waar je van elkaar kunt leren.

Veel mogelijkheden in het reizen

Afhankelijk van je situatie kun je kiezen uit een mobiliteitsbudget of NS Businesscard en leaseauto. Kies je vandaag voor het openbaar vervoer? Stap je liever op de fiets? Of besluit je om eens een dagje vanuit huis te werken? Dit kun je bij ons heel flexibel invullen. Wij stimuleren dat je bewust kiest hoe je naar werk reist om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Zes weken vakantie per jaar

Werk jij veertig uur per week bij EDSN? Dan bieden wij in totaal zes weken vakantie. Dat is twee weken meer dan wettelijk verplicht.

Salaris

Jouw salaris wordt, op basis van kennis en ervaring, ingeschaald tussen de €3247,- en €4871,- per maand.

Wie zijn wij?

Energie Data Services Nederland (EDSN) als spil in de informatievoorziening voor de energiemarkt. Eén waarheid, één proces en één bediening voor de sector. Wij zorgen voor een uniform, transparant en veilig beheer en ontsluiting van data. Dit voeren we uit volgens wet- en regelgeving en privacy- en securityregels.

Wij beheren, ontwikkelen en verbeteren onze applicaties en diensten voor een optimale facilitering van de energiemarkt. Voor onze opdrachtgevers, marktpartijen en hun eindklanten zorgen wij voor het beter laten functioneren van de vrije energiemarkt.

EDSN als dé digitale dienstverlener faciliteert een slimme, transparante en veilige energiemarkt. Wij bieden onze opdrachtgevers en partner de mogelijkheid om snel in te spelen op de veranderende energiemarkt met nieuwe behoeftes. Daar profiteert iedereen van. We bouwen samen aan de energiemarkt van de toekomst!

Onze collega’s vertellen je graag wat meer over EDSN:

Maak jezelf bekend!

Stuur je cv met motivatie naar werkenbijedsn@edsn.nl.
Heb je nog vragen over de functie? Neem contact met ons op via bovenstaand e-mailadres.

Deze vacature sluit op 15 augustus. Wil je solliciteren, maar lukt dit niet voor de sluitingsdatum? Stuur ons een mail naar bovenstaand e-mailadres.

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.
Acquisitie? Wij hebben al vaste partners voor hulp bij werving en selectie. Daar zijn we ook hartstikke tevreden mee 😉