Inkoop & Contractmanager

Al enige werkervaring op het gebied van Inkoop en/of contractmanagement en toe aan een volgende stap?  Energie Data Services Nederland (EDSN) te Amersfoort zoekt per direct een

Inkoop & Contractmanager

om ons Inkoopteam te versterken. EDSN ontwikkelt zich steeds meer tot een wendbare organisatie die sneller en flexibeler diensten levert aan haar opdrachtgevers, c.q. klanten. Deze ontwikkeling vraagt een verdere professionalisering van de inkoopfunctie, die de afgelopen jaren al een stevige positie heeft gekregen binnen EDSN.


Over de functie
Het team Inkoop en Contractmanagement van EDSN is een jong team bestaande uit een Inkoop-& contractmanager en de manager Inkoop & Contractmanagement. Het team is verantwoordelijk voor de borging en naleving van de rechtmatigheid en doelmatigheid van inkoopactiviteiten en contractmanagement. In de praktijk betekent dit het uitvoeren van meervoudig onderhandse en Europese aanbestedingen. Op het gebied van contractmanagement bevordert en bewaakt het team een goede verhouding tussen kwaliteit, kosten en risico’s met haar leveranciers en system integrators. Vanwege het vertrek van de huidige Inkoop-& contractmanager zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Als Inkoop & Contractmanager ben je de verbindende schakel tussen de EDSN organisatie en leveranciers en acteer je op operationeel gebied. Je belangrijkste resultaatgebieden zijn het begeleiden van inkoopactiviteiten en het borgen van conformiteit met de inkoopvoorwaarden van EDSN. Daarnaast ondersteun je bij leveranciersselectie en contractering voor zowel ICT als non-ICT producten en diensten. Op het gebied van contractmanagement voer je evaluatiegesprekken met leveranciers binnen jouw portfolio en zorg je voor adequaat contractbeheer van alle EDSN contracten. Dit omvat onder andere het bewaken op einddatum, verlenging en beëindiging. Daarnaast breng je de risico’s in kaart, bewaakt deze en signaleert kansen.

We zijn op zoek naar een professional die al enige werkervaring heeft op het gebied van Inkoop en/of contractmanagement en toe is aan een 2e of 3e stap in zijn of haar carrière.
Als Inkoop & Contractmanager rapporteer je aan de manager Inkoop & Contractmanagement.


Functie-eisen
De functie-eisen zijn:
– HBO werk/ denkniveau
– Ruim 3 jaar werkervaring in Inkoop of Contractmanagement
– In bezit van NEVI 1 of vergelijkbare opleiding
– Ervaring op het gebied van contractbeheer
Indien je al ervaring hebt met Europese aanbestedingstrajecten, ICT inkoop of contractmanagement of Categoriemanagement heb je al een streepje voor!

 

Jouw profiel
Je onderscheidt je verder als volgt:
– Je hebt goede communicatievaardigheden.
– Je lost zelf problemen op of voorkomt deze.
– Je vraagt door, luistert en lost op.
– Je bent in staat om projectmatig te werken en komt je afspraken na.
– Je bent gewend om zelfstandig te werken, maar je bent tegelijkertijd óók een teamspeler.


Over Energie Data Services Nederland (EDSN)
Werken bij EDSN, dat betekent werken in het hart van de energiesector. Een sector die volop in beweging is! Energie Data Services Nederland (EDSN) ontwikkelt -met de regionale netbeheerders, TenneT en GTS- een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur voor de energiemarkt van de toekomst. Zo geeft EDSN de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan. EDSN laat je energie stromen!


Wat bieden wij jou?
Naast een moderne werkomgeving pal tegenover station Amersfoort, bieden wij:
– Ruimte voor ontwikkeling in je eigen vakgebied én de energiesector;
– De mogelijkheid om in deze boeiende sector het verschil te maken;
– Veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer jij werkt
en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.
Meer informatie over werken bij EDSN, kun je vinden op http://www.edsn.nl/werkenbijedsn/

 

Interesse?
Heb je interesse in deze functie en ga je graag met ons in gesprek hierover? Stuur dan je CV met motivatie naar:
EDSN, ter attentie van Anne-Sophie Sangers, werkenbijedsn@edsn.nl
Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Dave Kruger, manager Inkoop & Contractmanagement. Email: dave.kruger@edsn.nl