Junior functioneel beheerder

Energie Data Services Nederland (EDSN) te Amersfoort zoekt per direct een

Junior functioneel beheerder

Over de functie

Als Junior functioneel beheerder werk je bij de afdeling Operations. Je bent de schakel tussen de functioneel beheerders van de marktpartijen in de energiesector – zoals netbeheerders, energieleveranciers etc- en de centrale informatiesystemen bij EDSN. Je onderhoudt veelvuldig zowel telefonisch als persoonlijk contact met de functioneel beheerders van de energiebedrijven en met de technisch applicatiebeheerders bij de service providers.

Deze afdeling beheert en bewaakt de functionaliteit van de EDSN applicaties en de daarbij behorende interfaces tussen de applicaties en de klantsystemen. Eventuele aanpassingen op functionaliteiten van de EDSN applicaties stem je regelmatig af met technisch beheerders en ontwikkelaars en daarnaast stem je marktprocessen af met collega’s uit de energiesector.

Binnenkomende telefonische vragen en klachten neem je zelf aan en registreer je. Als Junior functioneel beheerder bewaakt de opvolging hiervan en waar mogelijk handel je zelf de vragen af. Zo leer je de materie steeds beter kennen en groei je in het vak van functioneel beheerder. Natuurlijk doe je dit samen met je collega’s binnen en buiten de afdeling.

 

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met Scrum / Agile werken.
  • Indien je kennis hebt van ITIL, BISL en van ITSM systemen, heb je al een streepje voor.

Ervaring in de energiemarkt is natuurlijk ook welkom, maar geen eis.

 

Over jou
Wij zoeken iemand die goed met techneuten kan praten en werken. Onze Junior functioneel beheerder hoeft zelf dus geen techneut te zijn. Ook hoef je nog geen ervaring met onze systemen te hebben. Je verdiept je wel graag in nieuwe (informatie)systemen en nieuwe applicaties en wilt hier graag meer over weten.

  • Je bent proactief, slagvaardig en pragmatisch.
  • Je laat je niet uit het veld slaan. Je hebt de wil om zaken geregeld te krijgen.
  • Je bent analytisch, creatief en betrokken.
  • Je vraagt door, luistert en lost op.
  • Je bent in staat om projectmatig te werken, een goede planning te maken en komt je afspraken na.
  • Je bent gewend om zelfstandig te werken, maar je bent tegelijkertijd óók een teamspeler.

 

Over Energie Data Services Nederland (EDSN)
Werken bij EDSN, dat betekent werken in het hart van de energiesector. Een sector die volop in beweging is! Energie Data Services Nederland (EDSN) ontwikkelt -met de regionale netbeheerders, TenneT en GTS- een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur voor de energiemarkt van de toekomst. Zo geeft EDSN de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan. EDSN laat je energie stromen!

 

Wat bieden wij jou?
Naast een moderne werkomgeving pal tegenover station Amersfoort, bieden wij:
–  Ruimte voor ontwikkeling in je eigen vakgebied én de energiesector;
–  De mogelijkheid om in deze boeiende sector het verschil te maken;
–  Veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer jij werkt
en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.
Meer informatie over werken bij EDSN, kun je vinden op http://www.edsn.nl/werkenbijedsn/


Interesse?
Heb je interesse in deze functie en ga je graag met ons in gesprek hierover? Stuur dan je CV met motivatie naar: EDSN, ter attentie van Anne-Sophie Sangers, werkenbijedsn@edsn.nl  Heb je inhoudelijk vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Frank Meere, Teamleider Meten via frank.meere@edsn.nl of 06 14 15 97 35.