Medewerker Control

Energie Data Services Nederland (EDSN) te Amersfoort zoekt per direct een

Medewerker Control

met brede interesse voor beheersing van de organisatie.

Over de functie
De functie valt binnen een klein team dat verantwoordelijk is voor de volgende taken: financiële administratie, project control, AO/IC/QC en business control. Van jou wordt verwacht dat je je op al deze gebieden wilt begeven en wilt ontwikkelen tot een echte business controller. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een bijdrage zult leveren aan het in kaart brengen van de relatie tussen kosten en geleverde waarden, aan taken bij de financiële administratie en aan rapportages. Ook breng je de processen in kaart en ondersteun je bij risicomanagement of een audit. Je kunt en wilt jezelf ontwikkelen en zelfstandig acties oppakken. Dit doe je in goede samenwerking met directe collega’s en collega’s van andere afdelingen.

Wat deze functie van Medewerker Control zo interessant maakt, is het diverse takenpakket op het gebied van beheersing van de organisatie (business control) in een relatief kleine organisatie in de boeiende energiesector.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je vindt het interessant na te denken over hoe jij beheersing van de organisatie het best tot stand kan brengen. Daarbij kun je goed overzicht houden.
  • Je hebt een financiële achtergrond en 2 à 3 jaar werkervaring op dit gebied

Jouw profiel
Je onderscheidt je verder als volgt:
– Je bent in staat proactief, zelfstandig en slagvaardig opdrachten op te pakken, uit te werken en problemen op te lossen.
– Je bent breed geïnteresseerd en sterk analytisch.
– Je vraagt goed door en weet boven tafel te krijgen waar het écht om gaat.
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden waarmee je in staat bent je gemakkelijk in de organisatie te bewegen

Over Energie Data Services Nederland (EDSN)
Werken bij EDSN, dat betekent werken in het hart van de energiesector. Een sector die volop in beweging is! Energie Data Services Nederland (EDSN) ontwikkelt -met de regionale netbeheerders, TenneT en GTS- een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur voor de energiemarkt van de toekomst. Zo geeft EDSN de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan. EDSN laat je energie stromen!

Wat bieden wij jou?
Naast een moderne werkomgeving pal tegenover station Amersfoort, bieden wij:
– De mogelijkheid om in deze boeiende sector het verschil te maken;
– Veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer jij werkt
– Ruimte voor ontwikkeling in je eigen vakgebied én de energiesector;
en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. Meer informatie over werken bij EDSN, kun je vinden op http://www.edsn.nl/werkenbijedsn/

Interesse?
Heb je interesse in de functie van Medewerker Control en ga je graag met ons in gesprek hierover? Stuur dan je CV met motivatie naar: EDSN, ter attentie van Anne-Sophie Sangers, werkenbijedsn@edsn.nl