Nieuwsbrief EDSN maart 2020

Beste lezer,

We zitten met zijn allen momenteel in een vreemde tijd. Ook bij ons werkt iedereen vanuit huis. Ondanks dat dit voor niemand een ideale situatie is, merken we dat we onze IT-voorzieningen goed op orde hebben. Dit ook dankzij de overstap naar de cloud vorig jaar. Afspraken gaan online gewoon door en we werken zelf met live events. Hierdoor blijven onze diensten en services mogelijk zoals jullie van ons gewend zijn. Afgelopen kwartaal is weer een razend druk en interessant kwartaal geweest waarin veel gebeurd is. Hieronder vind je een korte opsomming van de zaken die hebben gespeeld en nog spelen. Zo maken we weer een stap in de dienstverlening van de centrale marktfacilitering.

We zijn met EDSN bezig geweest om naar een nieuwe, meer schaalbare manier van softwareontwikkeling te evolueren. Dit naast de continue focus op het beheer van onze centrale platformen en de nieuwe ontwikkelingen hierop. Dit doen we in de gehele keten samen met onze opdrachtgevers met gebruik van het SAFe framework. Ook willen wij een stap maken in de verdere professionalisering van onze dienstverlening. Het geheel hebben we (zoals eerder vermeld) samengevoegd in een geïntegreerd veranderprogramma genaamd: EDSN Verandert.

We hopen dat we een interessante lichting hebben gedaan van de volgens ons relevante zaken.

Wij wensen je veel leesplezier en hopen dat je wordt getriggerd door vragen en opmerkingen.
Schroom niet om de collega’s van EDSN te vragen naar achtergrond en we hopen samen een stap te maken in de verbetering van de centrale marktfacilitering.

Groet,

Vijai Hoeblal en Rianne Siebel