Nieuwsbrief EDSN september 2019

Beste lezer,

Dit is onze kwartaal nieuwsbrief waarin we informatie en achtergrond geven over zaken die lopen binnen EDSN. Met onze aandeelhouders hebben wij de visie verder afgetast om steeds meer zaken met betrekking tot (in ieder geval) marktfacilitering steeds verder te centraliseren. In dit licht is het heuglijk dat we aan de vooravond staan van het in productie nemen van de C-ARM applicatie. Alles staat in de startblokken om dit proces in goede banen te leiden en samen met onze collega’s gaan we voor een smooth go-live!

Ook willen wij je niet onthouden dat EDSN een nieuwe CFO heeft, Rianne Siebel. Rianne was al werkzaam binnen EDSN als controller en kent de organisatie dus al van binnenuit. Ik (Vijai) en alle andere collega’s wensen Rianne heel veel succes en plezier in haar nieuwe rol. We hebben al het vertrouwen dat ze met haar drive en kennis van de sector, EDSN naar een hoger plan begeleidt.

Wij hebben een lastige start van het jaar gekend met betrekking tot de performance op het C-AR. In Q2 hebben wij een aantal aanpassingen doorgevoerd op onze hardware waarvan de eerste resultaten zichtbaar zijn in de DVO cijfers. In de tweede helft van het jaar volgen additionele aanpassingen.

In de vorige nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat EDSN investeert in de toekomst en dan vooral in het professionaliseren en kwalitatief beter maken van onze organisatie. Wij zijn gestart met een verandertraject waarbij we kijken naar alle aspecten van onze organisatie. In deze nieuwsbrief willen wij inzicht geven in de veranderingen die wij doorlopen.

De vorige nieuwsbrief is helaas bij sommige mensen in de spam is beland. Klik hier om de vorige nieuwsbrief alsnog te lezen.

Veel lees plezier! Mocht je nog vragen hebben, dan houden wij ons graag aanbevolen.

Groeten,

Vijai Hoeblal – Algemeen Directeur EDSN

Rianne Siebel – Financieel directeur EDSN