Twee dagen bruisend van de energie

We kijken vol trots terug op twee intensieve dagen Program Increment Planning, voor de eerste keer live. Hierin wordt plenair en in breakout sessies besproken wat we de komende 3 maanden in onze IT operatie gaan doen en waar de afhankelijkheden liggen. Op locatie in Amersfoort kwamen op 29 en 30 juni zo’n 180 genodigden bij elkaar. Daarnaast was een groot deel van het programma online te volgen via streaming.

Bekijk hier de aftermovie!

Benny van Wijngaarden: “Het is mooi om de interactie tijdens een PI Event te zien. Zeker na een periode van thuiswerken is het goed om elkaar te ontmoeten. Met tussendoor de energizers van collega Jesse bleef iedereen scherp en konden we opgepept en wel weer door na de lunch!”.

Tatiana Constandse kijkt blij terug: “Een zaal vol enthousiaste mensen die er allemaal zin in hadden. De bevlogenheid van de sprekers. Dat gaf mij een enthousiast en trots gevoel, zo van wauw, dit is de club waar ik voor werk!” Het was goed om weer samen te zijn, elkaar op te kunnen zoeken en verbinding te maken en zo een basis te leggen voor het komende kwartaal.

Heb je vragen hierover? Mail naar communicatie@edsn.nl

 

_____________________________________________

Bekijk ook andere berichten uit de nieuwsbrief: