Platform Layer 7 vervangen, geslaagde relatiedag en klaar voor het komende kwartaal

Energiedata voor iedereen is wat EDSN uitstraalt. En dat voelen we ook echt zo. De afgelopen maanden werd dat weer goed duidelijk in ons nieuwe kantoor. De opening van ons nieuwe pand voor zowel collega’s als voor relaties was succesvol. In samenwerking met MFFBAS en de pRO organiseerden we een geslaagde kennismiddag in ons Huis van Energie. Met goede sprekers en nuttige discussie.

Goede gesprekken ook tijdens de relatiedag voor marktpartijen. Georganiseerd door de relatiemanagers van de netbeheerders, gehost door onder andere EDSN en ons KBS-team. Een mooi moment om ook met de marktpartijen in gesprek te gaan. Dat willen we vaker gaan doen om nog meer aan te sluiten op hun behoeften.

Vooruitkijken naar het volgende kwartaal doen we bij EDSN via de program increment planning. Een 2-daags event waarin we via de SAFe methodiek al het werk voor het komende kwartaal plannen. In ons nieuwe pand bruiste het 2 dagen lang van de energie van collega’s die met hun teams onderling het werk en de afhankelijkheden bespraken. En hoe! Zie de aftermovie verderop in deze nieuwsbrief. Als directie liepen wij vol trots rond tussen onze collega’s die met zoveel kennis en plezier hun werk in samenwerking met onze partners en opdrachtgevers aan het plannen waren.

Nieuwsgierig geworden naar ons pand? Maak vooral een afspraak met een EDSN-er en we leiden je graag rond in het Huis van Energie.
Vijaj Hoeblal en Marco Wiltjer, directie EDSN

_____________________________________________

Bekijk ook andere berichten uit de nieuwsbrief: