Sollicitatieprocedure

“EDSN en de energiemarkt die wij bedienen, zijn volop in ontwikkeling. Dit maakt het werken bij EDSN uitdagend en relevant. Wij geloven in de kracht van teamwork, geven talenten alle ruimte om te groeien en dat binnen een moderne en prettige omgeving met goede arbeidsvoorwaarden.”
Denise Jansen, HR Manager EDSN

Je mag ervan uitgaan dat jouw sollicitatie bij EDSN alle aandacht krijgt. Allereerst verdiepen we ons in jouw schriftelijke motivatie en CV. Om een nog helderder beeld hierbij te krijgen, kan het voorkomen dat we jou bellen om telefonisch nader kennis te maken.

Als er voldoende aanknopingspunten zijn, nodigen we je graag uit voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek heb jij de mogelijkheid om ons beter te leren kennen en wij jou. Wij willen dan graag meer weten over jouw motivatie, ambitie en ervaring.

Hebben wij allebei het eerste gesprek als positief ervaren? Dan volgt een tweede en eventueel een derde gesprek. In die gesprekken gaan we verder in op de inhoud van de functie en toetsen we of er een goede match is. Het kan zijn, afhankelijk van de functie, dat we een persoonlijkheidstest deel laten uitmaken van de procedure. Op die manier weten wij én jij nog beter waar jouw sterke punten en jouw ontwikkelkansen liggen.

Samengevat zijn dit de stappen in de sollicitatieprocedure:

  1. Je stuurt je (open) sollicitatie
  2. Eventueel contact per telefoon of mail
  3. Eerste gesprek: oriënterend
  4. Tweede gesprek: inhoudelijk
  5. Eventueel een derde gesprek
  6. Afstemming van interesse en mogelijkheden, inclusief onze arbeidsvoorwaarden
  7. Contract

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan deze stappen zo snel, prettig en duidelijk mogelijk met jou te doorlopen.