Sollicitatieproces

“EDSN en de energiemarkt die wij bedienen, zijn volop in ontwikkeling. Dit maakt het werken bij EDSN uitdagend en relevant. Wij geloven in de kracht van teamwork, geven talenten alle ruimte om te groeien en dat binnen een moderne en prettige omgeving met goede arbeidsvoorwaarden.”
Denise Jansen, HR Manager EDSN

Jouw sollicitatie krijgt bij EDSN alle aandacht. We verdiepen ons in je  motivatie en CV en of dit overeenkomt met de vacature. Het kan zijn dat we je vast bellen om telefonisch vast nader kennis te maken en een helder beeld te krijgen.

Wanneer wij zien dat er voldoende aanknopingspunten zijn, nodigen we je graag uit voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek heb jij de mogelijkheid om ons beter te leren kennen en wij jou. Wat is je motivatie, ambitie en ervaring om bij ons te komen werken.

Hebben wij allebei het eerste gesprek als positief ervaren? Dan volgt een tweede en eventueel een derde gesprek. In die gesprekken gaan we verder in op de inhoud van de functie en toetsen we of er een goede match is. Afhankelijk van de functie kan een persoonlijkheidstest onderdeel zijn van de proces. Op die manier weten wij én jij nog beter waar jouw sterke punten en jouw ontwikkelkansen liggen.

 

Stappen in de sollicitatieproces

 

  1. Je stuurt je (open) sollicitatie
  2. Eventueel contact per telefoon of mail
  3. Eerste gesprek: oriënterend
  4. Tweede gesprek: inhoudelijk
  5. Eventueel een derde gesprek
  6. Afstemming van interesse en mogelijkheden, inclusief onze arbeidsvoorwaarden
  7. Contract

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan deze stappen zo snel, prettig en duidelijk mogelijk met jou te doorlopen.