Specialist Interne Controle & Assurance

Ondernemende Specialist Interne Controle & Assurance gezocht!

Energie Data Services Nederland (EDSN) te Amersfoort zoekt per direct een stevige en ondernemende

Specialist Interne Controle & Assurance

die enerzijds kan ondersteunen bij het beheersen van de organisatie en hier anderzijds controles op kan uitvoeren.

Over de functie
Betrouwbaarheid en veiligheid is een belangrijk aspect van de dienstverlening van EDSN. Om de betrokken partijen in de energiemarkt zekerheid te geven met betrekking tot de marktprocessen die via onze IT systemen lopen, hebben we binnen EDSN een uitgebreid framework van controls opgezet. Dit framework van controls is gericht op betrokken processen waarover een externe auditpartij assurance (ISAE 3402 en ISAE3000) afgeeft.

Als Specialist Interne Controle & Assurance richt je je bij ons op de volgende vakgebieden:

  • Audit
  • Assurance
  • Procesmanagement
  • Kwaliteitsmanagement
  • Risicomanagement

Jij signaleert zelfstandig audits, zet ze op en voert ze uit. Dit doe je natuurlijk in goede samenwerking met je collega’s bij EDSN. Verder neem je de regie over het assurance proces en geef je kwaliteitsmanagement op (IT) projecten effectief vorm. Tenslotte ondersteun je jouw collega’s bij risicomanagement en vul je het procesmanagement verder in.

Wat deze functie van Specialist Interne Controle & Assurance zo interessant maakt, is dat je je functie een brede invulling kunt geven. En dat in een relatief kleine organisatie die opereert in de complexe en boeiende energiesector.

Functie-eisen
Je hebt minimaal HBO niveau en daarnaast heb je 3 tot 5 jaar ervaring met audit. Heb je ook op één van de andere vakgebieden binnen de functie ervaring, dan vinden wij je extra interessant!

Jouw profiel
Je onderscheidt je verder als volgt:

  • Je bent analytisch sterk en vraagt goed door.
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent gewend om zelfstandig te werken, maar je bent tegelijkertijd óók een teamspeler die zich makkelijk door de organisatie beweegt.
  • Proactief, zelfstandig en slagvaardig.
  • Je signaleert problemen en lost deze op.

Over Energie Data Services Nederland (EDSN)
Werken bij EDSN, dat betekent werken in het hart van de energiesector. Een sector die volop in beweging is! Energie Data Services Nederland (EDSN) ontwikkelt -met de regionale netbeheerders, TenneT en GTS- een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur voor de energiemarkt van de toekomst. Zo geeft EDSN de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan. EDSN laat je energie stromen!

Wat bieden wij jou?
Naast een moderne werkomgeving pal tegenover station Amersfoort, bieden wij:
– De mogelijkheid om in deze boeiende sector het verschil te maken;
– Veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer jij werkt
– Ruimte voor ontwikkeling in je eigen vakgebied én de energiesector;
en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.  Meer informatie over werken bij EDSN, kun je vinden op http://www.edsn.nl/werkenbijedsn/

Interesse?
Heb je interesse in deze functie als Specialist Interne Controle & Assurance en ga je graag met ons in gesprek hierover? Stuur dan je CV met motivatie naar: EDSN, ter attentie van Anne-Sophie Sangers, werkenbijedsn@edsn.nl