Test Specialist

Ben jij een ervaren en ondernemende tester die graag kennis overdraagt?

Energie Data Services Nederland (EDSN) te Amersfoort zoekt per direct een ervaren Test Specialist om ons test team te komen versterken.

edsn-video-hanneke

Over de functie
Het ‘Center of Excellence Test’ van EDSN is een jong team bestaande uit een test manager, 2 test coördinatoren en 2 testanalisten. Om verder te professionaliseren, zoeken wij een test specialist met ruime ervaring in het toepassen van testtechnieken en het overdragen van kennis op collega-testers. Een groot deel van onze testactiviteiten valt onder een project; deze testen worden geheel zelfstandig uitgevoerd door onze testanalisten en test coördinator. Onze nieuwe test specialist draait dan ook zelfstandig mee in de verschillende projecten en teams. EDSN heeft daarbij te maken met een groot aantal marktpartijen; dit aantal kan zelfs oplopen tot 250. Dat maakt het werk complex, maar juist ook interessant.

Hoe pas je testtechnieken toe? Hoe bepaal je welke testtechniek het beste is? Als jij de antwoorden op die vragen zo uit je mouw schudt, lees dan nog even verder! Met name ook als je ervaring met het automatiseren van je eigen testen hebt.

Over jou
Om een vliegende start in deze functie te kunnen maken, heeft onze nieuwe collega in ieder geval:

  • ruim 5 jaar ervaring in uitvoerend testen
  • een aantoonbare stevige theoretische basis
  • ervaring met testautomatisering
  • ervaring met agile werken

Heb je ook nog ervaring met Test Data Management, XML of SoapUI en is de energiesector geen onbekend terrein voor jou? Dan vinden wij jou extra interessant!

Over Energie Data Services Nederland (EDSN)
Werken bij EDSN, dat betekent werken in het hart van de energiesector. Een sector die volop in beweging is! Energie Data Services Nederland (EDSN) ontwikkelt -met de regionale netbeheerders, TenneT en GTS- een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur voor de energiemarkt van de toekomst. Zo geeft EDSN de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan. EDSN laat je energie stromen!

Wat bieden wij jou?
Naast een mooie functie in een jong en groeiend team:

  • een moderne werkomgeving pal tegenover station Amersfoort
  • ruimte voor ontwikkeling in je eigen vakgebied én in de energiesector;
  • de mogelijkheid om in deze boeiende sector het verschil te maken;
  • veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer jij werkt
  • en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie over werken bij EDSN, kun je vinden op http://www.edsn.nl/werkenbijedsn/

Interesse?
Heb je interesse in deze functie en ga je graag met ons in gesprek hierover? Stuur dan je CV met motivatie naar: EDSN, ter attentie van Anne-Sophie Sangers, werkenbijedsn@edsn.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Gina Koobs, test manager: gina.koobs@edsn.nl of 06 156 38 956