Test Specialist (TDM)

Kom jij ons testteam versterken?

Energie Data Services Nederland (EDSN) te Amersfoort zoekt per direct een ervaren Tester gespecialiseerd in Test Data Management om ons Test team te komen versterken

edsn-video-jurre

Over de functie
Het Center of Excellence Test van EDSN is een jong team bestaande uit een test manager, 2 test coördinatoren en 2 testanalisten. Om het testen binnen EDSN verder te professionaliseren, zetten wij binnen het Center of Excellence Test ook een Test Data Management oplossing neer om EDSN en haar klanten van testdata te kunnen voorzien. Wij schakelen vaak met meerdere marktpartijen: dit aantal kan oplopen tot 250. Dat maakt het werk complex, maar juist ook interessant.

Wij zoeken een ervaren tester -gespecialiseerd in Test Data Management- die met ons een Test Data Management oplossing neer kan zetten en daarnaast kennis op het gebied van Test Data Management over kan dragen op onze testanalisten. Een groot deel van onze testactiviteiten valt onder een project; deze testen worden geheel zelfstandig uitgevoerd door onze testanalisten en test coördinator. Onze nieuwe test specialist draait dan ook zelfstandig mee in de verschillende projecten en teams.

Over jou
Voor deze mooie functie zoeken wij een testspecialist met in ieder geval ruim 5 jaar ervaring in uitvoerend testen en ervaring met:

  • Test Data Management
  • agile werken
  • het opleiden van collega’s

Heb je daarnaast ook nog ervaring met testautomatisering, XML of SoapUI en is de energiesector geen onbekend terrein voor jou? Dan vinden wij jou extra interessant!

Over Energie Data Services Nederland (EDSN)
Werken bij EDSN, dat betekent werken in het hart van de energiesector. Een sector die volop in beweging is! Energie Data Services Nederland (EDSN) ontwikkelt -met de regionale netbeheerders, TenneT en GTS- een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur voor de energiemarkt van de toekomst. Zo geeft EDSN de energietransitie en daarmee ook de verduurzaming van Nederland ruim baan. EDSN laat je energie stromen!

Wat bieden wij jou?
Naast een mooie functie in een jong en groeiend team:

  • een moderne werkomgeving pal tegenover station Amersfoort
  • ruimte voor ontwikkeling in je eigen vakgebied én in de energiesector;
  • de mogelijkheid om in deze boeiende sector het verschil te maken;
  • veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer jij werkt
  • en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie over werken bij EDSN, kun je vinden op http://www.edsn.nl/werkenbijedsn/

Interesse?
Heb je interesse in deze functie en ga je graag met ons in gesprek hierover? Stuur dan je CV met motivatie naar: EDSN, ter attentie van Anne-Sophie Sangers, werkenbijedsn@edsn.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Gina Koobs, test manager: gina.koobs@edsn.nl of 06 156 38 956