Vertrek van Bjorn Kaldenberg (COO EDSN)

Na ruim 8 jaar actief gewerkt te hebben in de energiesector, heeft Bjorn Kaldenberg (COO EDSN) besloten om EDSN te verlaten en als zelfstandig ondernemer verder te gaan. De laatste 6 jaar heeft hij met veel plezier bij EDSN gewerkt en is hij toe aan nieuwe ervaringen en uitdagingen. De eerste gesprekken voor zijn opvolging lopen al. Voor een goede overdracht van de werkzaamheden zal Bjorn gefaseerd uitstromen en uiterlijk per 1 maart EDSN verlaten. 

We zijn Bjorn dankbaar voor zijn inspanning en bijdrage en zullen hem zeker gaan missen. Een werkperiode waarin veel is gebeurd. Zijn betrokkenheid bij het sectorbrede programma StroomOpwaarts tot aan de laatste instapper in de C-ARM applicatie. Maar ook zijn bijdrage aan de implementatie van Software Development Life Cycle tot aan de op SAFe gebaseerde nieuwe manier van werken. Daarnaast heeft hij de exponentiele groei van de laatste drie jaar in de keten en de complexiteit van zowel de operatie als nieuwe projecten mede vormgegeven. 

Bjorn: “Mijn originele overtuiging en ambitie om destijds bij EDSN te starten is onveranderd. Als de regionale netbeheerders beter en meer samen willen werken en hun centralisatie doelstellingen willen realiseren, is een continue doorontwikkeling van EDSN nodig. Ik heb EDSN en de keten enorm zien groeien en daarmee heb ik zelf ook veel kansen gehad om te leren en te ontwikkelen. Daarvoor wil ik iedereen bedanken!  

Bjorn heeft veel betekend voor EDSN en de sector. We wensen hem nu alvast veel succes met zijn nieuwe uitdaging. Tot die tijd blijft hij ons helpen bij een zorgvuldige en geleidelijke overdracht naar zijn opvolger. Zodra we hierover meer weten laten we dit weten.  

Vriendelijke groet,  

Rianne Siebel en Vijai Hoeblal