Werk vol energie

“Bij EDSN werk ik samen met mijn collega’s en onze IT-partners aan nieuwe, uitdagende initiatieven voor de energiemarkt. Van deze dynamiek krijg ik veel energie!”
Yun Wu, Senior Business Analist

De energiemarkt van de toekomst; daar zijn wij elke dag mee bezig. Ons team is divers qua opleiding, ervaring, drijfveren en ambities. Eén ding delen wij: de passie om te bouwen aan de energiemarkt van de toekomst. Zo uniek als ieder individu in ons team is, zo uniek is ook de positie van EDSN in de energiesector:

Uniek

Op het snijpunt van energie, data, privacy en IT bouw je aan de energiemarkt van de toekomst. Je bent actief in een uniek krachtenveld dat van groot economisch en maatschappelijk belang is. Voor generalisten biedt het een uitdaging om al die krachten met elkaar te verbinden. Voor specialisten is het een uniek terrein met materie die je nergens anders aantreft.

Impact

Je werkt bij een organisatie die een spilfunctie heeft in de energiesector, jij bouwt daadwerkelijk mee aan de energiemarkt van de toekomst Op die manier draag je bij aan de energietransitie en verduurzaming van Nederland. Jouw bijdrage is essentieel. Verwacht geen gebaande paden, want wie weet hoe de energiesector er over 10 jaar uit zal zien?

Ruimte

In onze groeiende organisatie krijg je als talent in jouw vakgebied ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Samen

Je treft bij ons een inspirerende omgeving met slimmeriken aan die samen werken aan nieuwe oplossingen. Wij delen kennis, leren van elkaar en dagen elkaar uit. Samen met de energiesector bouwen we zo verder aan de energiemarkt van de toekomst.