WERK AAN EEN DUURZAAM NEDERLAND

werk vol energie

De vrije energiemarkt beter laten functioneren, voor iedereen. Dat is onze missie.

Hier bén je het kloppende hart van de energietransitie. Expert op het gebied van datadiensten. Scherp, vakkundig en klantgericht. Met het lef om een complex en innovatief IT-landschap te betreden. De ontbrekende schakel tussen technologie en energie. Tussen vandaag en morgen. Met elkaar en betrokken. Dat is hoe wij het doen.

Samen bouwen aan iets dat niemand kent, maar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens.

EDSN. Werk vol energie

VERHALEN VOL ENERGIE

ONZE CULTUUR

Onze cultuur maken we samen! Wij laten de vrije energiemarkt beter functioneren, voor iedereen. Daar gaan en staan we voor. We werken elke dag aan de energiemarkt van de toekomst. Daar hebben we passie voor.

Onze kernwaarden helpen ons daarbij. Dit zijn waarden waar wij als medewerkers van EDSN voor staan. Wat betekenen deze waarden voor jou?

NIET GEBRUIKEN (ONTZICHTBAAR) NIET VERWIJDEREN!!!

Samen

Samen worden we steeds beter Samen betekent voor EDSN samen steeds beter. We zijn een netwerkorganisatie, betrokken bij elkaar én bij onze opdrachtgevers en partners. Want we geloven dat samen steeds beter een duurzaam resultaat voor onze eindklant betekent. Wij zijn IT- dienstverlener en staan voor robuuste, steeds betere processen van de vrije energiemarkt.

Bij EDSN betekent samen steeds beter ook luisteren naar elkaar, oog hebben voor de teams én het individu. Zo bouwen we samen aan een duurzaam lerende organisatie.

Gedreven

Wij zijn gedreven Wij weten wat er van ons wordt verwacht, en we verstaan ons vak: dat is professionaliteit. We zijn ons bewust van onze rol in het grotere geheel. We geloven dat persoonlijke professionele ontwikkeling de sleutel is voor ons succes.

Professionaliteit laten we zien doordat we onze skills steeds weer verbeteren. We zijn opbouwend kritisch, zelfreflectief en staan open voor feedback. Onze werkwijze is duidelijk en we spreken elkaar effectief aan.

Professioneel

Professionaliteit is de sleutel voor ons succes Wij weten wat er van ons wordt verwacht, en we verstaan ons vak: dat is professionaliteit. We zijn ons bewust van onze rol in het grotere geheel.

We geloven dat persoonlijke professionele ontwikkeling de sleutel is voor ons succes. Professionaliteit laten we zien doordat we onze skills steeds weer verbeteren.

We zijn opbouwend kritisch, zelfreflectief en staan open voor feedback. Onze werkwijze is duidelijk en we spreken elkaar effectief aan.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is onze basis Wij zijn een betrouwbare partner, een voorspelbare partner. Collega, klant, stakeholder, je weet precies wat je aan ons hebt. Wij leveren kwaliteit, afspraak is afspraak.

Dat kan alleen omdat we elkaar vertrouwen. We zijn goed op elkaar afgestemd. Iedereen heeft een duidelijke rol met daarin ruimte om keuzes te maken.

Dat noemen we open en transparant werken. Samen verantwoordelijkheid nemen voor het eindresultaat. Zo laten we de vrije energiemarkt beter functioneren, voor iedereen.

Kopje koffie drinken? Geef je gegevens door en wij plannen een kennismaking met je

Onze recruiters

Saskia Jagroep
06- 82183774

Nils Jepsen

06-18909608

Hans Renee

06-24754648

Release Train Engineer/IT Lead

Release Train Engineer/IT Lead

Release Train Engineer/ IT Lead40

RELEASE TRAIN ENGINEER/IT LEADHallo Release Train Engineer! Wil jij werken in het hart van de energietrransitie?  Energiemarkt | 32-40 uur | Amersfoort/remote | v/m/x | IT  Bij EDSN draag jij bij aan de verduurzaming van Nederland. Elke dag. Sámen met onze partners in...

Functioneel beheerder

Functioneel beheerder

Funtioneel beheerder40

Functioneel beheerder Hallo functioneel beheerder! Wil jij werken in het hart van de energietransitie?  Energiemarkt | 32-40 uur | Amersfoort/remote | v/m/x | IT  Bij EDSN draag jij bij aan de verduurzaming van Nederland. Elke dag. Sámen met onze partners in de...

Junior beheerder Kantoor Automatisering

Junior beheerder Kantoor Automatisering

Junior beheerder Kantoor Automatisering40

JUNIOR BEHEERDER KANTOOR AUTOMATISERING   Hallo Junior beheerder Kantoor automatisering! Wil jij werken in het hart van de energietrransitie?  Energiemarkt | 32-40 uur | Amersfoort/remote | v/m/x | IT  Bij EDSN draag jij bij aan de verduurzaming van Nederland. Elke...

Release Train Engineer/IT Lead

Scrum master

Scrum master40

SCRUM MASTER Hallo Scrum master! Wil jij werken in het hart van de energietrransitie?   Energiemarkt | 32-40 uur | Amersfoort/remote | v/m/x | IT  Bij EDSN draag jij bij aan de verduurzaming van Nederland. Elke dag. Sámen met onze partners in de energiesector.  Met...

Cloud Engineer

Cloud Engineer

Cloud engineer40

CLOUD ENGINEER    Hallo Cloud Engineer! Wil jij werken in het hart van de energietransitie?  Energiemarkt | 32-40 uur | Amersfoort/remote | v/m/x | IT  Bij ESDN bouw je aan een centraal IT-landschap voor de hele energiemarkt. Elke dag. Sámen met onze partners in de...