Slide

Werken bij

“EDSN is de IT partner van de netbeheerders en zorgt voor een verdere digitalisering van de energiemarkt. Door de markt optimaal te faciliteren helpen we de energietransitie. Dat maakt het werk zo interessant.”
Denise Jansen, HR Manager

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

EDSN timmert hard aan de weg als data dienstverlener voor de energiesector. Op het snijpunt van energie, data, privacy en IT bouw je mee aan de energiesector van de toekomst. Wij zoeken nieuwe collega’s die zichzelf, onze organisatie én de energiesector verder willen ontwikkelen. We groeien over de volle breedte, zowel bij IT Operations, businessanalyse- en consultancytak als ondersteuning.

Als EDSN hebben we een bijzondere positie in de markt, omdat wij als de IT partner voor de netbeheerders datadiensten aanbieden voor de energiesector. We werken volgens de Agile werkwijze. Onze teams zijn divers qua opleiding, ervaring, drijfveren en ambities. Een mooie combinatie waar samenwerking key is. Elke dag werken we aan de energietransitie en verduurzaming van Nederland. Samen bouwen we aan de energiemarkt van de toekomst! Wil je met ons meebouwen? Bekijk dan onze vacatures.

 

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

(15 min)

Voel jij je uitgedaagd tot onze missie ‘Wij laten de vrije energiemarkt beter functioneren, voor iedereen’? Ben jij een IT’er, architect of data specialist en benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek in een videocall! Maak vrijblijvend een afspraak voor een korte kennismaking met Saskia Jagroep of Nils Jepsen.

Op de hoogte blijven van onze laatste vacatures? Volg ons dan op Linkedin of Twitter.

Werk vol energie

De energiemarkt van de toekomst; daar zijn wij elke dag mee bezig. Onze team zijn divers qua opleiding, ervaring, drijfveren en ambities. Eén ding delen wij: de passie om te bouwen aan digitalisering energiemarkt van de toekomst. Zo uniek als ieder individu in onze organisatie, zo uniek is ook de positie van EDSN in de energiemarkt:

Uniek

Op het snijpunt van energie, data, privacy en IT bouw je aan de energiemarkt van de toekomst. Je bent actief in een uniek krachtenveld dat van groot economisch en maatschappelijk belang is. Voor generalisten biedt het een uitdaging om al die krachten met elkaar te verbinden. Voor specialisten is het een uniek terrein met materie die je nergens anders aantreft.

Impact

Je werkt bij een organisatie die een spilfunctie heeft in de energiesector, jij bouwt daadwerkelijk mee aan de energiemarkt van de toekomst Op die manier draag je bij aan de energietransitie en verduurzaming van Nederland. Jouw bijdrage is essentieel. Verwacht geen gebaande paden, want wie weet hoe de energiesector er over 10 jaar uit zal zien?

Ruimte

In onze groeiende organisatie krijg je als talent in jouw vakgebied ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Samen

Je treft bij ons een inspirerende omgeving met slimmeriken aan die samen werken aan nieuwe oplossingen. Wij delen kennis, leren van elkaar en dagen elkaar uit. Samen met de energiesector bouwen we zo verder aan de energiemarkt van de toekomst.

Enkele cijfers