Slide Slide Slide

Werken bij

“EDSN is een relatief kleine, wendbare partij in de grote wereld van de energietransitie. Dat maakt het werk zo interessant.”

Word jij onze nieuwe collega?

EDSN timmert hard aan de weg als data dienstverlener voor de energiesector. Op het snijpunt van energie, data, privacy en IT bouw je mee aan de energiesector van de toekomst. Voor onze groeiende organisatie zoeken wij nieuwe collega’s die zichzelf én de energiesector verder willen ontwikkelen. We groeien over de volle breedte, zowel bij IT Operations, businessanalyse-en consultancytak als ondersteuning.

Als EDSN hebben we een bijzondere positie in de markt, omdat wij dé IT organisatie zijn voor de gehele energiesector. We werken volgens de Agile werkwijze. Onze teams zijn divers qua opleiding, ervaring, drijfveren en ambities. Een mooie combinatie waar samenwerking key is. Met jouw bijdrage komen we elke dag een stapje verder in de energietransitie en de verduurzaming van Nederland, samen bouwen aan de energiemarkt van de toekomst.

Ben jij als ambitieuze professional op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van onze teams die bijdragen aan inspirerende en slimme oplossingen voor de sector? Wij horen graag van je!

Geen passende vacature?

Heb je de overtuiging dat je bij EDSN past, maar zie je nu geen passende vacature? Ook dan horen we graag van je! Stuur je motivatie met je cv naar werkenbijedsn@edsn.nl

Altijd op de hoogte

Wil je in de toekomst als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter.