Nieuws

Registratie contactpersonen nu toegankelijk op Partners in Energie

Het Contactpersonenregister (CPR) is vandaag verhuisd van Salesforce naar Partners in Energie. De functionaliteiten van het CPR veranderen niet, het is alleen in een nieuw jasje gestoken. Het nieuwe systeem heeft meer mogelijkheden om door te ontwikkelen, waardoor het steeds gebruiksvriendelijker wordt.

Wat is het Contactpersonenregister?

Veel partijen in de energiemarkt hebben regelmatig contact met elkaar buiten het automatische berichtenverkeer om. Meestal gaat dat om uitval in het automatische berichtenverkeer, maar ook over bepaalde werkwijzen of als er iets bijzonders aan de hand is. Om snel de juiste contactpersoon te vinden is in 2014-2015 het Contactpersonenregister gebouwd. Daar kan iedereen inzien  wie van zijn organisatie aanspreekpunt is voor bepaalde onderwerpen en wat de contactgegevens zijn.

EDSN beheert het register. De marktpartijen zijn zelf verantwoordelijk voor het vullen en up-to-date houden van de contactgegevens. Op verzoek kan EDSN beheerders aanmaken die deze taken voor hun bedrijf kunnen uitvoeren.

Wat is Partners in Energie?

Partnersinenergie.nl is een initiatief van alle regionale netbeheerders. Het is de centrale plek voor partners in marktfacilitering om servicevragen over marktprocessen aan de regionale netbeheerders te stellen. Het CPR komt daar vanaf vandaag ook bij.

Voor vragen over het CPR kun je terecht bij de servicedesk van EDSN via [email protected] of bel naar 033 – 422 4620 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur).

 

Deel dit verhaal:

Wil jij hier ook aan bijdragen?

Werk mee aan een duurzame toekomst

Hier bén je het kloppende hart van de energietransitie. Expert op het gebied van datadiensten. Scherp, vakkundig en klantgericht. Dat is hoe wij het doen. Samen bouwen aan iets dat niemand kent, maar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens.

EDSN. Werk vol energie!

Bekijk onze vacatures
werken bij edsn