Bouwen aan een nieuwe ART

“EDSN is een vriendelijk, familiair, maar snelgroeiend bedrijf.” Kwartiermaker en release train engineer Esther Bongenaar onderzocht de mogelijkheden voor een nieuwe Agile Release Train (ART) met de focus op Data & Analytics. “Niet alle processen liggen vast. EDSN is nog lerende naar hoe je precies een ART opstart. Ik stel dus veel vragen: hebben we hieraan gedacht? Zien we iets over het hoofd?”

Lees hoe wij daar bij helpen

Hoe EDSN de Strangler Fig-methode toepast

In de tropen wikkelt de ficus zich langzaam om de stam van een boom, om vervolgens alle energie en voedingsstoffen genadeloos uit zijn gastheer te trekken. Een proces waardoor de boom uiteindelijk sterft, maar de ficus floreert. En: de ideale strategie voor het ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe, complexe systemen.

Lees hoe wij daar bij helpen

Afronding eerste versie Centraal-Meetdataplatform

Sinds begin 2023 is binnen EDSN de waardestroom Meetdataketen een feit. Hierin werken we aan het tijdig en volledig beschikbaar stellen van kwalitatief goede meetreeksen (o.a. slimme meter data) voor dataservices en wettelijk verplichte marktprocessen. Team MDK1 binnen deze waardestroom heeft dit jaar het Centraal-Meetdataplatform gebouwd.

Lees hoe wij daar bij helpen

Werk mee aan een duurzaam Nederland

Hier bén je het kloppend hart van de energietransitie. Expert op het gebied van datadiensten. Scherp, vakkundig en klantgericht. Met het lef om een complex en innovatief IT-landschap te betreden. De ontbrekende schakel tussen technologie en energie. Tussen vandaag en morgen. Met elkaar en betrokken. Dat is hoe wij het doen. Samen bouwen aan iets dat niemand kent, maar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens.

EDSN. Werk vol energie!

Bekijk vacatures
werken bij edsn