slimme meter
schiphol

Afronding eerste versie Centraal-Meetdataplatform

Sinds begin 2023 is binnen EDSN de waardestroom Meetdataketen een feit. Hierin werken we aan het tijdig en volledig beschikbaar stellen van kwalitatief goede meetreeksen (o.a. slimme meter data) voor dataservices en wettelijk verplichte marktprocessen. Team MDK1 binnen deze waardestroom heeft dit jaar het Centraal-Meetdataplatform gebouwd.

Lees hoe wij daar bij helpen

P4 verzoeken drie keer zo snel gerealiseerd tijdens verwerking standaard jaarverbruik

De meetketenpiek in de eerste week van januari is door aanpassingen in ons datasysteem 3x sneller én zonder grote verstoringen verlopen. In aanloop naar 1 januari is er hard gewerkt aan aanpassingen in ons systeem om dat te realiseren.

Lees hoe wij daar bij helpen

160 gas- en 530 elektriciteitsaansluitingen omgehangen van Enexis naar Schiphol

Op 15 juni 2022 is de toegang tot het centraal aansluitingenregister (C-AR) en daarmee het berichtenverkeer voor de klantprocessen ook voor Gesloten Distributie Systeem (GDS) eigenaren in het gassegment ontsloten. Daarmee is het GDS Schiphol nu operationeel.

Lees hoe wij daar bij helpen

Werk mee aan een duurzaam Nederland

Hier bén je het kloppend hart van de energietransitie. Expert op het gebied van datadiensten. Scherp, vakkundig en klantgericht. Met het lef om een complex en innovatief IT-landschap te betreden. De ontbrekende schakel tussen technologie en energie. Tussen vandaag en morgen. Met elkaar en betrokken. Dat is hoe wij het doen. Samen bouwen aan iets dat niemand kent, maar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens.

EDSN. Werk vol energie!

Bekijk vacatures
werken bij edsn