Nieuws

Een nieuw kantoor voor EDSN en MFFBAS

Na maanden van voorbereiding is het zo ver. EDSN, programma Regie Organisatie en MFFBAS zijn samen verhuisd naar de Van Asch van Wijckstraat 55 te Amersfoort. In dit nieuwe gebouw kunnen we gezamenlijk een platform bieden waar de markt bij elkaar kan komen. Met prachtige grote ruimtes om elkaar te treffen en ruimte te bieden voor marktfacilitering.

Vijai Hoeblal, CEO EDSN
“Ontzettend trots op deze nieuwe stap. Een mooi nieuw pand dat past bij onze behoeftes, zodat we als EDSN verder kunnen groeien en onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.”
Klaas Hommes, directeur BAS
“We zijn heel erg blij met ons nieuwe pand. Hiermee kunnen we de dialoog met alle partijen optimaal faciliteren en ook voor alle medewerkers en bezoekers een mooie en prettige omgeving bieden om in te werken en elkaar te ontmoeten.” 

Je vindt ons op de Van Asch van Wijckstraat 55, 3811 LP Amersfoort.

Deel dit verhaal:

Wil jij hier ook aan bijdragen?

Werk mee aan een duurzame toekomst

Hier bén je het kloppende hart van de energietransitie. Expert op het gebied van datadiensten. Scherp, vakkundig en klantgericht. Dat is hoe wij het doen. Samen bouwen aan iets dat niemand kent, maar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens.

EDSN. Werk vol energie!

Bekijk onze vacatures
werken bij edsn