Nieuws

Livegang nieuwe bedrijfs- en vacaturewebsite

De website edsn.nl is in februari 2023 compleet vernieuwd. Daarnaast is werkenbij.edsn.nl gelanceerd als bijbehorende vacaturewebsite. Hiermee is de vindbaarheid van onze producten, diensten en vacatures verbeterd en sluiten deze aan bij onze nieuwe huisstijl.

Via onze website kunnen markpartijen, consumenten, leveranciers, partners en werkzoekenden makkelijk bij de informatie die ze zoeken. Op basis van onze vernieuwde huisstijl in 2022 en uitgebreide data-analyse en conversieoptimalisatie, zijn beide websites zo optimaal mogelijk ingericht.

Opsplitsing websites

Op de bedrijfswebsite delen we informatie en actualiteiten over onze producten en diensten en zorgen we voor de juiste doorverwijzingen. Om ervoor te zorgen dat onze vacatures nog beter gevonden worden, hebben we een aparte website gemaakt met onze vacatures.

De websites zijn weer een mooie stap richting een nog betere marktfacilitering. Neem vooral een kijkje op onze vernieuwde website edsn.nl en vacaturewebsite werkenbij.edsn.nl!

 

Deel dit verhaal:

Wil jij hier ook aan bijdragen?

Werk mee aan een duurzame toekomst

Hier bén je het kloppende hart van de energietransitie. Expert op het gebied van datadiensten. Scherp, vakkundig en klantgericht. Dat is hoe wij het doen. Samen bouwen aan iets dat niemand kent, maar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens.

EDSN. Werk vol energie!

Bekijk onze vacatures
werken bij edsn